Samsun’da babasıyla tartıştığı sırada 8 kurşunla ölümcül şekilde vuran Doğan Can Y. tutuklandı. Adliye çıkışında “Çok pişmanım” dedi.
Samsun’un İlkadım ilçesinde tartıştığı babasını tabancayla 8 yerinden vurarak öldüren ve ardından jandarmaya teslim olan Doğan Can Y. (35), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Adliye çıkışında pişmanlığını dile getiren zanlı, “Çok pişmanım. Kimse babasını öldürmek istemez. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın” dedi.
Olay, İlkadım ilçesi Kadamut Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Samsun Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağında çalışan Doğan Can Y., evde babası İbrahim Y. (59) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Doğan Can Y., babasına taşıma ruhsatlı silahıyla 8 el ateş etti.
Vücuduna 8 kurşun isabet eden İbrahim Y., olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından Doğan Can Y., İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, İbrahim Y.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Hayatını kaybeden İbrahim Y.’nin cansız bedeni, incelemelerin ardından otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Jandarmadaki ifadesinde babasının alkol kullandığını ve sürekli tartıştıklarını belirten Doğan Can Y., olay günü çıkan tartışmada babasının kendisine bıçakla saldırdığını iddia etti. Babasının “İkinizi de öldüreceğim” dediğini öne süren zanlı, korkup yatağın altındaki silahını alarak ateş ettiğini söyledi. Kaç el ateş ettiğini hatırlamadığını belirtti.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edilen Doğan Can Y., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap