İsrail Savunma Bakanı Gallant, Gazze’de Kassam Tugayları’nın üst düzey komutanlarından İzzeddin el-Haddad’ın hava saldırısıyla hedef alındığını duyurdu.
İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’ye düzenlenen hava saldırısında İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın üst düzey komutanlarından birinin hedef alındığını açıkladı. Saldırı talimatının Başbakan Binyamin Netanyahu ile birlikte verildiği belirtildi.
Gallant, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, ateşkes çabalarına rağmen Gazze kentine yönelik hava operasyonunda Kassam Tugayları’nın önde gelen isimlerinden İzzeddin el-Haddad’ın hedef alındığını iddia etti.
Saldırının ardından Gazze kentinde vurulan bir binanın hasar gördüğü ve yandığına dair görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, hedef alınan yapının etkilendiği görüldü.
Daha önce de Savunma Bakanı Gallant, Hamas’ın üst düzey yöneticilerine yönelik suikast tehdidinde bulunmuştu. Bu tehditler arasında Halil el-Hayye ve İzzeddin el-Haddad gibi isimler yer alıyordu.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap