Aydın’da 170 kiloya ulaşan Leyla Demirkafa’nın vücudundan yaklaşık 40 kiloluk kitle ameliyatla alındı. Kadın sağlığına kavuştu.
Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Leyla Demirkafa (67), doğuştan gelen göbek fıtığı ve cilt altı yağ dokusunun büyümesi sonucu 170 kilograma ulaştı. Demirkafa, yapılan operasyonla vücudundaki yaklaşık 40 kilogramlık kitleden kurtularak sağlığına kavuştu.
Leyla Demirkafa, sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine 21 Mayıs’ta İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince evinden alınarak Atatürk Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından Demirkafa, cerrahi müdahaleye alındı.
Yaklaşık 40 kilogramlık kitlenin vücudundan alınmasının ardından Demirkafa, kendisini daha iyi hissettiğini belirtti. Hastanede dinlendiğini ifade eden Demirkafa, yetkililerin kendisine destek olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap