Brezilya’da bungee jumping faciası yaşandı. Güvenlik halatları bağlanmayan 21 yaşındaki kadın 40 metreden atlandı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.
Brezilya’nın Sao Paulo eyaletine bağlı Limeira kentinde 21 yaşındaki bir kadın, bungee jumping etkinliği sırasında güvenlik halatları bağlanmadan yaklaşık 40 metre yükseklikten atlandı. Olayda hayatını kaybeden genç kadının halatlarının bağlanmadığı, bu durumun fark edilmesi üzerine yetkililerin müdahale ettiği belirtildi.
Yaşanan olay kısa sürede yerel basında ve sosyal medyada gündem oldu. Kadının güvenlik ekipmanı olmadan köprüden atıldığı anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Kazanın ardından bazı organizatörlerin olay yerinden uzaklaştığı bilgisi paylaşıldı.
Yetkililer, polis helikopteri desteğiyle başlattığı operasyonda, olayla bağlantılı olduğu düşünülen ve olay yerinden kaçan iki kişi dahil toplam altı kişiyi gözaltına aldı. Sao Paulo polisi, yaşanan bu feci olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.
Yerel basındaki iddialara göre, hayatını kaybeden kadının nişanlısı da etkinlik sırasında köprüde bulunuyordu. Genç kadının ölüm haberini alan nişanlısının sağlık ekiplerinin müdahalesine ihtiyaç duyduğu aktarıldı.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap