Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, AA’da yaptığı açıklamada transfer bütçesini ve rakibi Aziz Yıldırım’ı hedef aldı.
Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, Anadolu Ajansı’nın (AA) İstanbul’daki Uluslararası Haber Merkezi’nde katıldığı Spor Masası programında, seçilmesi halinde yapacağı transfer harcamalarını ve mevcut duruma ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.
Programda diğer başkan adayı Aziz Yıldırım’a yönelik sert eleştirilerde bulunan Safi, Yıldırım’ın geçmişe takılı kaldığını savundu. Safi, Yıldırım’ın ‘Dünya yıldızı getirdim’ sözlerine karşı çıkmasını eleştirerek, ‘Artık noterden evrak göndereceğiz. Benim sözüm kanundan kıymetlidir.’ ifadelerini kullandı. Kulübün sahibi olarak taraftarı gördüğünü belirten Safi, Aziz Yıldırım’ın kendini kulübün sahibi gibi gördüğünü iddia etti.
Hakan Safi, başkan seçilmesi durumunda transferler için 250 milyon Euro’luk bir bütçe ayıracağını açıkladı. Teknik direktör konusunda ise Türkiye ligini bilen yerli veya yabancı bir ismi tercih edeceğini belirtti. Safi, sportif direktör ihtiyacı olmadığını vurgulayarak, teknik direktörün mazbata alımından sonraki ilk hafta açıklanacağını sözlerine ekledi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap