Kolombiya’daki “Monster Truck” etkinliğinde modifiye bir kamyon kontrolden çıkarak izleyicilerin arasına daldı. Feci kazada 3 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.
Kolombiya’nın Bulevar Rose bölgesinde gerçekleşen “Monster Truck 2026” etkinliğinde, modifiye edilmiş bir kamyon kontrolden çıkarak izleyicilerin arasına daldı. Bu feci kazada, aralarında bir çocuğun da bulunduğu 3 kişi yaşamını yitirirken, 40 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yetkililer, kazanın mekanik arıza ve fren sistemindeki sorunlardan kaynaklandığını açıkladı.
Bulevar Rose Belediye Başkanı Juan Carlos Munoz, kadın sürücünün aracın kontrolünü kaybederek güvenlik bariyerini aştığını belirtti. Başkan Munoz, yaşanan bu elim olayın kendilerini derinden üzdüğünü dile getirdi. Kaza anına ait görüntüler, kamyonun engeli aştıktan sonra izleyicilerin arasına hızla girdiğini ortaya koydu.
Polis Müdürü Julian Castaneda, yerel basına yaptığı açıklamada, facianın ana nedeninin mekanik bir arıza olduğunu belirtti. Castaneda, kamyonun fren sisteminin devre dışı kaldığını ve aracın bir anda hızlandığını aktardı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi yönlendirildi.
Müdür Castaneda, olayın özel bir etkinlik sırasında yaşandığını ve aracın pistten çıktığını doğruladı. Yaralı sayısının henüz tam olarak netleşmediğini de ekleyen Castaneda, kamyon sürücüsünün sağlık durumunun stabil olduğunu bildirdi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap