MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 15. Olağan Büyük Kurultayı’nın 7 Şubat 2027’de yapılacağını açıkladı. Bahçeli, Türkiye’nin stratejik konumuna da değindi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 15. Olağan Büyük Kurultayı’nın 7 Şubat 2027 Pazar günü yapılacağını duyurdu. Kurultay tarihi, MHP’nin gelecek stratejilerini belirlemesi açısından önem taşıyor.
Bahçeli, Türkiye’nin Akdeniz havzasındaki komşuları ve çevresi üzerinden çok yönlü bir stratejik kuşatmaya maruz bırakılmak istendiğini ifade etti. Bu durumun, ülkenin ulusal güvenliği ve bölgesel istikrarı açısından dikkatle ele alınması gerektiğini vurguladı.
Genel Başkan Bahçeli, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki karşılıklı güvenin korunmasının hayati önem taşıdığını belirtti. Bu güvenin, Türk dünyasının ortak geleceğinin güvence altına alınması için vazgeçilmez bir unsur olduğunu söyledi.
Mekke Antlaşması ile başlayan ve Bedir Mutabakatı ile pekişen tarihi sürecin, inanç, dayanışma ve medeniyet tasavvurunun gönül coğrafyasındaki sorumluluğuna işaret ettiğini dile getirdi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap