SON DAKİKA
--:--:--

AJet Ankara Bükreş Direkt Uçuşları Yeniden Başladı

AJet Havayolları, Ankara Esenboğa Havalimanı ile Bükreş arasında haftada 3 gün karşılıklı direkt uçuşlara başladı. Yeni hat törenle duyuruldu.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
AJet Ankara Bükreş Direkt Uçuşları Yeniden Başladı

AJet Havayolları, Ankara Esenboğa Havalimanı ile Bükreş Henri Coandă Uluslararası Havalimanı arasında direkt uçuşları yeniden başlattı. Boeing 737-8 MAX tipi uçakla gerçekleştirilen VF595 sefer sayılı ilk uçuşla yolcular Ankara’dan Bükreş’e hareket etti.

Yeni hat kapsamında AJet, Ankara ile Bükreş arasında pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri haftada 3 kez karşılıklı seferler düzenleyecek. Bu gelişme, iki başkent arasındaki seyahat olanaklarını artıracak.

Yeni Hat ve Katılımcılar

Gerçekleştirilen ilk uçuş için Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bir tören düzenlendi. Törene Ankara Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Cem Afşin Akbay, DHMİ Esenboğa Başmüdürü Yücel Karadavut, AJet Havayolları Genel Müdürü Kerem Sarp, TAV Ankara Genel Müdürü Nuray Demirer ve ATO Başkanı Gürsel Baran gibi üst düzey yetkililer katıldı. Etkinlik, havalimanı ve hava yolu çalışanları ile davetlilerin de iştirakiyle gerçekleşti.

Yeni hatla birlikte Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan yurt dışında 42 şehre, yurt içinde ise 35 farklı destinasyona direkt uçuş imkanı sunuluyor. Havalimanı, halihazırda 18 hava yolu şirketine hizmet veriyor.

TAV Ankara Genel Müdürü Nuray Demirer, 3 yıl aradan sonra Ankara ve Bükreş arasındaki direkt uçuşların yeniden başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demirer, AJet’in yeni hattıyla Ankara’nın destinasyon ağına bir yenisinin daha eklenmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Gelecek dönemde başkenti daha fazla noktaya bağlamak için paydaşlarla iş birliğinin süreceğini ifade etti.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Küresel Piyasalar Trump-Şi Zirvesi ve Enflasyon Kaygılarıyla Dalgalanıyor
Küresel Piyasalar Trump-Şi Zirvesi ve Enflasyon Kaygılarıyla Dalgalanıyor
İstanbul ve Sabiha Gökçen Avrupa’da Yolcu Artışında Lider Oldu
İstanbul ve Sabiha Gökçen Avrupa’da Yolcu Artışında Lider Oldu
Yıldırım Sondaj Gemisi İlk Görevi İçin Karadeniz’e Açıldı
Yıldırım Sondaj Gemisi İlk Görevi İçin Karadeniz’e Açıldı
Petrol Fiyatları Yükselişte İran Gerilimi Etkili Oldu
Petrol Fiyatları Yükselişte İran Gerilimi Etkili Oldu
Borsa İstanbul Günü Yükselişle Tamamladı
Borsa İstanbul Günü Yükselişle Tamamladı
Küresel Piyasalar Jeopolitik Gerilim ve Enflasyon Baskısıyla Yön Arıyor
Küresel Piyasalar Jeopolitik Gerilim ve Enflasyon Baskısıyla Yön Arıyor
Haberin Doğru Adresi

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır.