Samsung, merakla beklenen Galaxy Unpacked etkinliğinin 22 Temmuz’da Londra’da düzenleneceğini duyurdu. Yeni katlanabilir telefonlar ve giyilebilir teknolojiler tanıtılacak.
Samsung, yeni katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtacağı Galaxy Unpacked etkinliğini 22 Temmuz Pazartesi günü Birleşik Krallık’ın başkenti Londra’da gerçekleştirecek. Şirket, bu önemli mobil ürün duyurusunu resmi basın bülteniyle duyurdu.
Etkinlikte Samsung’un yılın ikinci yarısındaki en önemli mobil ürün lansmanlarından birinin yapılması bekleniyor. GSMArena’nın haberine göre, Samsung’un bu etkinlikte Galaxy Z Fold8, Galaxy Z Fold8 Ultra ve Galaxy Z Flip8 modellerini tanıtacağı öngörülüyor.
Samsung’un etkinliğe dair paylaştığı tanıtım materyallerinde “A New Shape Unfolds” sloganı kullanıldı. Bu slogan, şirketin piyasaya sürmeyi planladığı yeni geniş formdaki katlanabilir cihazına işaret ediyor olabilir. Bu cihazın Galaxy Z Fold8 adıyla tanıtılması bekleniyor.
Galaxy Z Fold8’in, geniş form faktörüne sahip yeni nesil katlanabilir bir cihaz olarak konumlandırılması öngörülüyor. Galaxy Z Fold8 Ultra ise serinin daha üst düzey ve gelişmiş bir modeli olarak pazara sunulabilir. Kapaklı katlanabilir telefon serisinin devamı niteliğindeki Galaxy Z Flip8’in de tanıtılması bekleniyor.
Galaxy Unpacked etkinliği, Samsung’un resmi YouTube kanalı ve web sitesi üzerinden canlı olarak yayımlanacak. Etkinlik öncesinde, Samsung’un resmi web sitesi üzerinden yeni katlanabilir cihazlar için ön rezervasyon yapılabileceği de belirtildi. Bu durum, erken kayıt sürecinin başladığı anlamına geliyor.
Yeni katlanabilir modellerin yanı sıra, Samsung’un etkinlikte Galaxy Watch Ultra 2, Galaxy Watch9 ve Galaxy Able gibi ürünleri de duyurması bekleniyor. Şirketin kesin olarak hangi ürünleri tanıtacağı, 22 Temmuz’daki etkinlikte netlik kazanacak.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap